om oss

Bakgrund och vision.

Hösten 2023 grundades Tribus Projekt AB utav vännerna, Jakob, Aram och Viktor. Tre erfarna byggingenjörer som har arbetat inom byggbranschen i över ett decennium.  

Vår expertis spänner sig över hela spektrumet i byggprocessen, från planering och projektledning till inköp, produktion och genomförande. Genom att använda vår breda erfarenhet inom byggbranschen strävar vi efter att bli det självklara valet.

Vi strävar efter att vara ledande inom byggteknik och ekonomiskt byggande samtidigt som vi upprätthåller vår hållbarhetsagenda och engagemang för byggsamhällets utveckling. 

Vi är ett gäng erfarna projekt- och produktionsledare inom husproduktion och specialiserar oss på att leverera stora byggprojekt till konkurrenskraftiga priser.


Vi kan erbjuda er följande tjänster:

Construction Management 

Vi agerar som konsult och samordnar för specifika byggprojekt, där vi samarbetar och handlar upp entreprenörer och leverantörer tillsammans med er. 

Vårt mål är att optimera projektets resultat genom att hantera och koordinera hela byggprocessen utan att vara en part mellan byggherren och entreprenörerna i projektet. Vi blir våra kunders byggorganisation och genomför byggprojekten direkt i beställarens böcker. 

Entreprenad 

Vi tar fullt ansvar för att planera, leda och genomföra byggprojekt från början till slut där vi agerar som huvudentreprenör i projekten. 

Detta inkluderar projektering, projektplanering, inköp, kvalitetskontroll, produktion och tidsplanering. Vi blir våra kunders personliga entreprenör. 

Bygg- och projektledning 

Vi  hjälper er att göra verklighet av era byggdrömmar. Som byggledare medverkar vi i upphandlingen av entreprenörer, tar fram förfrågningsunderlag och hjälper till att utvärdera rätt entreprenör till utförandet av ert projekt. 

Under byggskedet följer vi upp, organiserar och administrerar ert projekt.

Vi leder er resa från start till mål och ger er möjligheten att göra det bästa av just ert projekt. Vi hjälper er även att ta fram kalkyler till ert projekt.